Бившият американски президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Тръмп се изправи пред съда в Ню Йорк

Бившият американски президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския се изправи пред съда в Ню Йорк. Пред съда го чакаше засилена полицейска защита.

Делото, по което той се явява е за гражданска машинация против него, най-големите му синове и техните компании, удостовери пред Си Ен Ен говорител на обединената правосъдна система на щата Ню Йорк.

Малко по-рано основният прокурор на Ню Йорк Летисия Джеймс съобщи: " Посланието ми е просто: Без значение какъв брой сте авторитетни, без значение какъв брой пари смятате, че имате, никой не е над закона ".

След идването си 45-тият президент заяви пред медиите, че процесът за машинация против него и неговите сътрудници е " продължение на най-големия лов на вещици на всички времена ". Той направи този коментар, до момента в който се придвижваше към правосъдната зала.

Тръмп продължи да нападна основния прокурор на Ню Йорк от Демократическата партия Летисия Джеймс, като съобщи:  " Тя е щяла да " хване Тръмп " още преди да знае нещо за мен. Използва това, с цел да се кандидатира за губернатор. Вече се провали първия път. На процедура нямаше никакви почитатели. Това е машинация и шикалкавене ", съобщи Нова тевлевизия.

Тръмп добави, че финансовите му доклади " са феноменални "  и съобщи, че " нито една банка не е била наранена, нито една банка не е потърпевша ".

Съдията по делото към този момент се произнесе по един от исковете - непрекъсната и повтаряща се машинация като одобри, че Тръмп, пълнолетните му синове, техните компании и ръководители носят отговорност за машинация.

В този миг тече процесът и се чака съдията да вземе решение по останалите 6 желае:
- Фалшифициране на търговски документи;
- Заговор за подправяне на търговски документи;
- Издаване на подправени финансови отчети;
- Заговор за подправяне на погрешни финансови отчети;
- Застрахователна измама;
- Заговор за осъществяване на застрахователна машинация.

Адвокатът на Тръмп Крис Кийс стартира встъпителната си тирада като съобщи, че отбраната има " доста друга картина на доказателствата ". Кийс заяви, че познанията на 45-тия президент в региона на недвижимите парцели са го създали милиардер.

" Президентът Тръмп е спечелил милиарди долари, изграждайки една от най-успешните империи за недвижими парцели в света ", сподели той и добави: " Той е натрупал положение безусловно от това, че е бил прав във връзка с недвижимите парцели ".

" Възможно е да има огромни разлики сред другите оценки на част от финансите с недвижими парцели на компанията. Доказателствата по време на процеса, обаче, ще покажат, че оценките на активите в докладите за финансовото положение на Тръмп дават отговор на регулаторните условия ", съобщи юристът. 

Съдебният развой да продължи до 22 декември, разгласи съдията. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР